Bèta van iOS 9.3.2 nu ook beschikbaar voor bètatesters

22 april 2016 1 Minuut 1 Reacties
ios-9-golf

Apple heeft een nieuwe publieke bèta vrijgegeven van iOS 9.3.2. Een dag eerder bracht het bedrijf uit Cupertino de software uit voor ontwikkelaars. Je ontvangt de update naar de nieuwe versie van het besturingssysteem over-the-air.

Download nu de bèta van iOS 9.3.2

Apple heeft op donderdagavond Nederlandse tijd een nieuwe bèta vrijgegeven, de bèta van iOS 9.3.2. De dag ervoor bracht het bedrijf uit Cupertino de software-update nog uit voor alleen ontwikkelaars. Het gaat hier om een tweede bèta, die een maand na de iOS 9.3-lancering verschijnt en drie weken na de x.x.1-update. Deze software wordt al sinds 6 april getest en zou dus, in theorie, weinig problemen met zich meebrengen. Mocht je al in het bètaprogramma zitten, dan ontvang je de update over-the-air van Apple. Je hoeft niets handmatig te downloaden.

Mocht je nog geen bètatester zijn, maar wel de nieuwe software willen uitproberen, dan kun je je hier aanmelden bij Apple. iOS 9.3.2 concentreert zich met name op prestatieverbeteringen en bugfixes, omdat we hier met een kleine update te maken hebben. Het is niet bekend welke bugs precies verholpen zijn, maar het probleem met Game Center zou nu echt opgelost moeten zijn. Ook is het zo dat je nu de avondmodus en de modus voor lage energieconsumptie tegelijkertijd kunt gebruiken, wat eerder nog niet mogelijk was met het besturingssysteem.

Reacties (1)