Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van Nova Launcher introduceert nachtmodus en meer

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 16:50 CategorieAndroid

De bèta van Nova Launcher is deze week van een grote update voorzien, die onder meer de nachtmodus toevoegt. Je kunt nog meedoen met de bèta door je via Google Play aan te melden. Of je downloadt handmatig de nieuwste apk-versies.

Nieuwe bètaversie van Nova Launcher beschikbaar

De Nova Launcher wordt gezien als één van de beste Android-launchers van dit moment, vooral vanwege het feit dat je zelf veel van de bestaande interface van Android helemaal zelf kunt aanpassen. Er is dus al een hoop mogelijk en de nieuwste bètaversie van de applicatie maakt nog meer mogelijk. Zo is er nu een algehele nachtmodus geïntroduceerd, die je overal in Android zult tegenkomen wanneer je die geactiveerd hebt. Je kunt deze modus automatisch aan laten gaan wanneer ze zon ondergaat of altijd aan hebben staan.

Ook heb heb je uiteraard genoeg aanpassingsmogelijkheden, die allemaal terug te vinden zijn in het menu van de applicatie. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat een bepaald gedeelte van de user interface wel of niet in de nachtmodus gezet wordt. Overigens is het vanaf nu ook mogelijk de zoekbalk helemaal zelf aan te passen. Zo kun je kiezen voor het type balk, welke kleur hij moet hebben en welke Google-logo je daarvoor wil hebben. Je kunt nog meedoen met de bèta door je hier aan te melden of je downloadt via deze link de nieuwste apk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.