Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Camp Pokemon nu ook gearriveerd op Android

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 11:04 CategorieAndroid

The Pokémon Company heeft Camp Pokemon nu ook uitgebracht voor Android, nadat het spel eerst een tijdje exclusief voor iOS beschikbaar was. Het spel is nu gratis te downloaden uit Google Play en werkt met een groot scala aan Android-smartphones en -tablets.

Download nu Camp Pokemon voor Android

The Pokémon Company, een bedrijf dat alles met betrekking tot Pokémon beheert, heeft Camp Pokemon nu ook uitgebracht voor Android. In deze game staat interactie met de verschillende beestjes centraal. De game is gericht op zes- tot achtjarigen en is dus niet bedoeld voor de oudere Pokémon-fans en bevat een verzameling minigames waar je bijvoorbeeld Pokémon moet zien te vinden; hoe meer je er vindt, hoe meer je er ontgrendelt. Ook kun je er Pokémon vangen door een PokéBall te gooien naar een grasveld, wanneer een Pokémon zich laat zien.

Denk je alles te weten van die schattige en minder schattige diertjes, dan kun je meedoen met een Pokémon-quiz, waarin je moet raden welke Pokémon je in het silhouet herkent. Ook kun je uitvogelen welke types sterk tegenover elkaar zijn, welke Pokémon waarin precies evolueert en kun je foto’s maken. Deze app is dus perfect voor de jongere spelers onder ons, die interesse hebben in de franchise, maar nog niet bekend zijn met de verschillende types en soorten Pokémon. Camp Pokemon is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Camp Pokémon
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.