Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Capcom zet in op mobile met Mega Man en Monster Hunter

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 9:38 CategorieGaming

Capcom zet meer in op games voor mobiele apparaten en wil daarvoor gebruikmaken van zijn bekendste franchises, zoals Mega Man en Monster Hunter. In totaal moeten er vier games gaan verschijnen tussen nu en 31 maart 2017.

Capcom wil inzetten op games voor mobiele apparaten

De Japanse speluitgever Capcom wil wederom gaan inzetten op games voor mobiele apparaten (smartphones en tablets) en om ervoor te zorgen dat het een succes wordt, wil de uitgever gebruikmaken van zijn meest populaire franchises. Mega Man en Monster Hunter, zowel populaire in het oosten als het westen, zullen de twee vooraanstaande series worden die de nieuwe afdeling Mobile Business Division een flinke zet in de goede richting moet geven. Tussen nu en 31 maart 2017 moeten er in totaal vier games gaan verschijnen.

Capcom heeft al enkele games voor smartphones en tablets uitgebracht, maar tot op heden waren dat vooral ports van bekende en oudere titels. En aangezien de markt voor mobiele games geschat wordt op een jaarlijkse waarde van meer dan 34 miljard dollar (bijna dertig miljard euro), denkt de ontwikkelaar en uitgever nu daar nog een graantje van mee te kunnen pikken. Het is nu nog even afwachten met wat voor soort games de spelmaker op de proppen komt, aangezien daarover helaas nog niets naar buiten is gebracht door het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.