Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrooma Keyboard nu gratis te gebruiken op Android

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2016, 9:20 CategorieAndroid

De makers van de Chrooma Keyboard hebben bekendgemaakt dat het toetsenbord voortaan gratis te downloaden en te gebruiken is op Android. Wel zijn er enkele in-app-aankopen aanwezig. Mocht je de app toevallig net gekocht hebben, dan word je automatisch geüpgraded naar Premium.

Chrooma Keyboard nu gratis op Android

Chrooma Keyboard wordt door de Android-gemeenschap gezien als een fijn toetsenbord voor je smartphone en tablet. Deze week heeft de applicatie een gigantische update gekregen. Niet alleen zijn er visuele dingen aangepast, ook zijn er enkele nieuwe features toegevoegd en is de app voortaan gratis te gebruiken. Voorheen moest je iets meer dan 1,50 euro betalen, maar nu is er dus gekozen voor een freemium-model. Dat betekent dat de app dus gratis is, maar dat er nog wel enkele opties achter een in-app-aankoop zitten, die niet heel duur zijn.

Alle standaard features zijn gelukkig aanwezig: je kunt dus met de gratis versie gebruikmaken van de nachtmodus en de kleuren aanpassen, bijvoorbeeld. Nieuw in versie 2.0 zijn aspecten als een keyboard die helpt energie te besparen, een beter kleurendetectiesysteem, nieuwe thema’s en letterkleuren, verbeterde nachtmodus en meer opties met betrekking tot de layout. Ook is het apk-bestand kleiner gemaakt, is er een modus voor één hand en heeft het menu een Material Design-make-over gekregen. Check de app via de onderstaande link.

  • Chrooma Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.