Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crossy Road is voorzien van multiplayer op Android

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 9:42 CategorieAndroid

De populaire casual game Crossy Road is voorzien van een grote update op Android, die een geheel nieuwe multiplayermodus heeft toegevoegd. Je kunt nu met maximaal drie andere spelers de weg (en andere dingen) oversteken en elkaar onderweg lekker dwarsbomen.

Steek samen de weg over in Crossy Road

Het spel Crossy Road heeft ontzettend simpele gameplay. Je krijgt de taak om een weg, treinspoor of rivier over te steken en je moet ervoor zorgen dat je nergens tegenaan botst. Ondertussen komen er auto’s, treinen en meer dingen aan die je moet ontwijken of waar je op moet springen en dat zorgt voor hectische en snelle gameplay. In je eentje kan het na verloop van tijd al knap lastig worden, hoe zal dat zijn als je tegelijkertijd met drie vrienden oversteekt? Daar kun je nu achter komen wanneer je de game op Android speelt, dankzij de multiplayermodus.

Deze nieuwe modus is nu te downloaden voor het spel, vanuit Google Play. Nu steek je dus niet meer alleen, maar met vier man over. En dat betekent nog meer chaos, omdat je elkaar natuurlijk ook kunt dwarsbomen. De multiplayer in Crossy Road is lokaal – dat betekent dat je niet met andere spelers over het internet kunt spelen. Wel dien je allemaal op hetzelfde wifi-netwerk te zitten, want anders werkt het niet. Het spel is nog altijd free-to-play, met enkele in-app-aankopen die gelukkig helemaal niet verplicht zijn om progressie te kunnen boeken.

  • Crossy Road
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.