Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #3

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere Miitomo van Nintendo.

Miitomo

Miitomo is wat Nintendo noemt een free-to-start sociale ervaring. De app laat spelers via Mii-personages op een heel nieuwe manier unieke gesprekken met vrienden voeren, om zo eens op een andere manier te leren kennen. Je kunt zelf een Mii-personage maken binnen de applicatie, maar deze ook op basis van je foto produceren. Daarnaast is het mogelijk de bestaande qr-code te gebruiken van je Mii op Wii U of Nintendo 3DS. Miitomo maakt van de gesprekken die je voert met je vrienden in feite een soort spelletje.

Miitomo is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Miitomo

Forge of Neon

Forge of Neon wordt een App Store-sensatie genoemd. Vanaf nu is de applicatie ook te downloaden op Android. Met deze app ben je in staat om flitsende lichtkunst in 3D te maken. Forge of Neon brengt gloedverven naar een nieuw niveau met driedimensionale symmetrie. Je kunt je fantasie volledig de vrije loop laten en daarna je kunstwerken delen met je vrienden. Dankzij een intuïtieve interface ben je zo wegwijs in de app, waarna je natuurlijk helemaal los kunt gaan in het maken van de beste 3D-lichtkunstwerken.

Forge of Neon is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Forge of Neon

MailTime

Vanaf nu kun je MailTime ook downloaden voor Android. Deze applicatie is al sinds eind 2014 verkrijgbaar voor iOS en bundelt alle e-mailberichten in een handig chatoverzicht. De interface van je e-mailclient, je kunt kiezen uit alle groten aanbieders, verandert in een soort sms-vormgeving, wat het overzicht alleen maar ten goede komt. De ‘gesprekken’ worden ook onder elkaar geplaatst wanneer je de mail net geopend hebt, alsof je dus te maken hebt met een berichtendienst. Het is allemaal heel clean en simpel en moet de communicatie versoepelen.

mailtime-android

MailTime is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • MailTime

Twee episodes van Telltale Games

Deze week heeft ontwikkelaar Telltale Games niet één, twee episodes uitgebracht binnen twee verschillende gameseries van het bedrijf. Het gaat hier om de tweede aflevering van The Walking Dead: Michonne en de vijfde aflevering van Minecraft: Story Mode. Beide nieuwe delen zijn nu te downloaden in de oorspronkelijke apps. Heb je een season pass aangeschaft? Dan kosten de nieuwe afleveringen je nu niets. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan kan dat alsnog – anders moet je de nieuwe episodes los aanschaffen voor een klein bedrag.

walking-dead-michonne-episode-2

De nieuwe aflevering van The Walking Dead: Michonne is nu te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • The Walking Dead: Michonne

De nieuwe aflevering van Minecraft: Story Mode is nu te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Minecraft: Story Mode

Fitbit

De Fitbit-applicatie voor Windows 10 heeft deze week een behoorlijke make-over gekregen. Zo zijn er nieuwe animaties zichtbaar op verschillende momenten en zijn sommige pagina’s binnen de app behoorlijk gestroomlijnd. Ook zijn er enkele nieuwe features toegevoegd. Zo is er ondersteuning voor OAuth 2.0, waarmee je je data beter is beschermd en simpeler te bereiken is. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de Continuum-mogelijkheid en zien we natuurlijk dat er algemene prestatieverbeteringen en bugfixes zijn.

fitbit-windows-10-app

Fitbit is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Fitbit

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide archief van apps door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.