Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #6

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere Dictionary Linguee.

Woordenboek Linguee – Engels en andere talen

Linguee is een handige app voor de mensen die vaak met vertalingen te maken krijgen. Zo kun je heel gemakkelijk enkele talen naar het Engels vertalen om zo te achterhalen wat een woord nu betekent. Een groot pluspunt van deze applicatie, is de toevoeging van een offline modus. Het woordenboek ondersteunt Spaans, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Chinees, Japans, Italiaans, Nederlands en Pools. Wanneer je zoekt in de ene taal, zoek je ook meteen in de andere taal. Kortom, een app die je niet mag missen in de aankomende vakantieperiode.

Woordenboek Linguee – Engels en andere talen is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

 • Woordenboek Linguee - Engels en andere talen

Samsung Safety Screen

Kinderen spenderen vandaag de dag veel meer tijd achter elektronische apparaten, zoals smartphones en tablets. Dat brengt een hoop voordelen, maar ook enkele nadelen met zich mee. Eén van die nadelen is dat kinderen te dicht op het scherm van zo’n device zitten en daardoor last van hun ogen kunnen krijgen. Samsung heeft nu een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat je kinderen niet te dicht op het scherm zitten. Deze app is niet zoals de andere apps van Samsung en werkt ook op andere Android-apparaten, van andere fabrikanten.

samsung-safety-screen

Samsung Safety Screen is nu gratis te downloaden uit Google Play.

 • Samsung Safety Screen

Harvest Moon: Seeds Of Memories

Harvest Moon is een gameserie over het boerenleven. Je onderhoudt een boerderij en krijgt te maken met allerlei taken, zoals het verzorgen van dieren, het bewerken van het land en noem maar op. Naast het boerderijleven, dien je ook vriendschappen aan te gaan en zelfs uiteindelijk te trouwen met de man of vrouw van je dromen. Je zult je tijd moeten managen tussen je gezin, vrienden en werk en zult ook echt de consequenties moeten aanvaarden wanneer het digitale leven de overhand krijgt. Ook zijn er heksen een feeën, blijkbaar.

Harvest Moon is nu te downloaden uit Google Play en de App Store, voor respectievelijk 10,68 euro en 9,99 euro.

 • Harvest Moon: Seeds of Memories

Pinterest

Pinterest heeft aangekondigd dat de iOS-app van het populaire sociale netwerk van een complete revisie is voorzien. Het netwerk geeft aan dat de applicatie bijna compleet herschreven is en dat betekent dat er niet alleen qua design een hoop is aangepast, ook onder de motorkap zou de app nu veel beter moeten werken. Het design is zichtbaar anders, maar nog steeds wel heel erg Pinterest. Deze nieuwe look moet ervoor zorgen dat je je beter kunt concentreren op het bekijken van boeiende Pins. Ook zijn er nieuwe animaties voor soepele effecten.

brio-ios-speed-test

Pinterest is nu gratis te downloaden uit de App Store.

 • Pinterest

Google Agenda

Google Agenda wil je gaan helpen met het organiseren van je doelen. Daarvoor heeft het bedrijf een nieuwe feature aangekondigd voor de Android- en iOS-applicaties, die gebruikers kan helpen de tijd te vinden voor het sporten of het leren van een nieuwe taal. De app zal een beschikbare tijd opzoeken in je agenda en die tijd markeren als het moment van je activiteit, waar je voor je gevoel nooit aan toe komt. Agenda zal niet zomaar een willekeurig moment uitkiezen: je kunt alsnog je wensen doorgeven, waar de app rekening mee houdt.

Goals_create_FINAL.0

Google Agenda is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

 • Google Agenda

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide archief van apps door of lees onze tips voor tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Harm
  03 juli, 2017 om 21:34

  Zijn er ook apps zoals “Mijn woordenboek.nl) voor windows 10 tablets?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.