Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #7

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere Starbucks Keyboard.

SMS Scheduler

Komt het regelmatig voor dat je vrienden vergeet te feliciteren of heb je berichten die regelmatig terugkomen, dan is de SMS Scheduler: Sent Later app echt iets voor jou. Met de applicatie is het mogelijk om tekstberichten in te plannen voor de toekomst. Daarbij kun je ervoor kiezen om ze elk uur, elke dag, elke week of elk jaar te herhalen. Zo ben je er dus zeker van dat je nooit meer een verjaardag vergeet.

SMS Scheduler

SMS Scheduler: Sent Later is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • SMS Scheduler: Sent Later

Word Flow

Nadat gebruikers van Windows al tijdenlang gebruik konden maken van het alternatieve toetsenbord Word Flow, is het nu ook voor iOS-gebruikers mogelijk om aan de slag te gaan met de applicatie. Het grootste voordeel van de app Word Flow, is dat het toetsenbord met één hand gebruikt kan worden. Daarnaast kan het woorden en zinnen die je vaak gebruikt onthouden, zodat het kan voorspellen wat je wilt typen. Binnenkort zal de app ook beschikbaar komen voor Android-gebruikers.

Word Flow is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Word Flow

Starbucks Keyboard

Ook Starbucks is met een eigen toetsenbord-app gekomen. Voor zowel Android- als iOS-apparaten is het vanaf nu mogelijk om je vrienden en familie te verrassen met koffie gerelateerde emoji’s. De applicatie is gemaakt door Snaps Media en met het toetsenbord kun je onder andere emoji’s versturen van je favoriete dranken. Uiteraard kun je ook gewoon typen met het toetsenbord.

Starbucks Keyboard is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Starbucks Keyboard

Android TV

Google begrijpt dat niet iedereen die over een iPhone en iPad beschikt ook de beschikking heeft over een Apple TV, maar in sommige gevallen wel over een Android TV. Om het leven van die mensen makkelijker te maken, heeft Google nu een applicatie gemaakt genaamd Android TV. Met de nieuwste applicatie is je iOS-apparaat vanaf nu ook te gebruiken als afstandsbediening, simpel maar doeltreffend.

Android TV

Android TV is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Android TV

SnapBridge

Nikon heeft deze week een nieuwe applicatie naar buiten gebracht voor Android genaamd SnapBridge. Via Bluetooth low energy-technologie kan de applicatie verbinding maken met een Nikon camera. Vanaf dat moment kunnen foto’s en video’s zonder problemen worden uitgewisseld. Dat voorkomt dus dat je eerst je foto’s over hoeft te zetten naar je andere apparaten. De applicatie komt in de zomer ook uit voor iOS.

SnapBridge is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Snapbrdige

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide archief van apps door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.