Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #13

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de pretparkenbouwer Disney Magic Kingdoms.

Exit Hero (gratis)

Laten we er niet omheen draaien: Exit Hero is een zombiegame. Je kruipt in dit spel in de huid van een heroïsche kantoormedewerker, die ervoor moet zorgen dat al zijn collega’s veilig het pand verlaten. Ondertussen moet je rekening houden met het veld waar de game zich op afspeelt. Technisch gezien stelt het allemaal niet zo veel voor: maar de combinatie van simpele vormgeving met de zachte kleuren en de Snake-achtig gameplay zorgt er toch echt voor dat we dagelijks nog even terugkomen op dit spel. Er zijn in-app-aankopen aanwezig.

exit-hero-groot

  • Exit Hero

Total War Battles: Kingdom (gratis)

De Total War-serie van SEGA staat bekend om zijn diepgaande strategische en realistische gameplay op pc. Op mobiel bereikt de ontwikkelaar niet dezelfde hoogte, want de manier van spelen is nou eenmaal anders – dus moet de ervaring dat ook zijn. In de kern vind je nog wel wat van de managementopties die je op pc tot je beschikking hebt, maar in feite heb je te maken met een base builder (een gigantisch populair genre op mobiel). Er zijn wel enkele unieke elementen aanwezig, zoals landschappen bewerken en cross-platform multiplayer.

  • Total War Battles: Kingdom

Disney Magic Kingdoms (gratis)

Disney Magic Kingdoms is één van die games waarin je je eigen pretpark bouwt. Op de pc was dit begin 2000 ontzettend populair op pc en inmiddels heeft het genre ook de harten van mobile gamers overwonnen, want anders stapt Walt Disney niet in het bootje. De heks Maleficent heeft een kwade spreuk uitgesproken over het land, waardoor alle magie verdwenen is. Aan jou de taak die magie terug te krijgen, door het meest magische park ooit te bouwen. Let echter wel goed op wanneer je kinderen spelen: er zijn genoeg in-app-aankopen aanwezig.

  • Disney Magic Kingdoms

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.