Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #14

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Prison Run and Gun.

Prison Run and Gun (1,99 euro)

Ben je nog bekend met ouderwetse games zoals Contra, van Konami? Dan zul je zoiets als Prison Run and Gun waarschijnlijk wel kunnen waarderen, omdat deze game veel wegheeft van spellen als Contra. De opzet is simpel: je speelt een gevangene die probeert te ontsnappen en doet dat door iedereen onderweg neer te maaien. De gameplay is snel en bruut, maar leunt op sommige momenten op hevig op puzzelelementen. Voor twee euro krijg je dertig levels voor je kiezen – verder zijn er geen in-app-aankopen of advertenties aanwezig.

  • Prison Run and Gun

Flail Rider (gratis)

In Flail Rider rijd je rond in een auto met een gigantische bal aan een keten eraan vast. Buiten het feit dat het er tof uitziet en ons doet denken dat de makers te veel naar Mad Max-films hebben zitten kijken, is het ook gewoon een tof concept dat autorijden combineert met die bekende physics gameplay van vandaag de dag. Het doel is om alles kapot te krijgen binnen het tijdslimiet van een level, wat de speler upgrades en power-ups oplevert. Je kunt nieuwe auto’s vrijkopen voor een euro. Ook is er een in-app-aankoop van vier euro aanwezig, meer niet.

  • Flail Rider

Headshot Heroes (gratis)

Als je kijkt naar de titel van deze game, dan kun je daar een verkeerd idee bij krijgen. Je zou namelijk kunnen denken dat je gepixeleerde ventjes in hun hoofd moet schieten, maar het tegendeel is waar. Dit gaat wel over rondvliegende objecten die je moet raken met je hoofd, maar dan zijn die objecten voetballen in plaats van kogels. In deze game krijg je de taak doelpunten te maken door de bal in het doel te koppen. Je hebt daarvoor één knop tot je beschikking, dus komt het allemaal aan op timing. Je verdiensten? Verschillende soorten pakjes.

  • Headshot Heroes

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.