Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #15

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Marvel: Avengers Alliance 2.

Marvel: Avengers Alliance 2 (gratis)

Avengers Alliance is een game op Facebook waarin je, om beurten, iedereen op je pad omlegt en de spullen van het lichaam pikt om je karakter te laten groeien. Het is opvallend dat deze game zo snel een opvolger heeft gekregen in de vorm van Marvel: Avengers Alliance 2, maar misschien kijkt de gamestudio wel af bij de grote broers van de filmproductie. Dit tweede deel wisselt de kartonnen personage om voor volledige 3D-modellen, maar je zult de helden nog wel altijd aansturen in een turn-based-systeem. En pas onderweg op voor de in-app-aankopen.

  • Marvel: Avengers Alliance 2

Operation Dracula (2,99 euro / 3,24 euro)

Eén van de nieuwste games van uitgever Crescent Moon Games is een throwback naar de belachelijke topdown spaceshooters van weleer. Operation Dracula is een game die is volgeladen met kogels, vijanden, schermvullende eindbazen en een verrassend hoog aantal aan mooie en kleurrijke animaties. Mocht je van jaren tachtig tropes en een hoop synth-rock houden, dan is dit dé game voor jou. Voor een bedrag van ongeveer drie euro is de game van jou, zonder dat je daarna geconfronteerd wordt met in-app-aankopen – da’s altijd mooi.

  • Operation Dracula

Flight of the Amazon Queen (4,51 euro / 3,99 euro)

Flight of the Amazon Queen is een avonturengame die zich afspeelt in de keiharde jaren veertig van de vorige eeuw, waar de mannen mannen en de vrouwen vrouwen waren en de baby’s vrouwen waren en de honden vrouwen waren en de dinosaurussen die waren gemaakt door een gekke professor vrouwen waren. Oké, dat slaat niet echt ergens op ofzo, dus gelukkig hebben we hier te maken met een parodie op het geliefde avonturengenre. Dit is een remake van een oudere game; spellers hebben de keuze voor de nieuwe of oude graphics te kiezen.

  • Flight of the Amazon Queen

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.