Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #16

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Lego Star Wars Force Builder.

LEGO Star Wars Force Builder (gratis)

Het zal je wellicht verbazen, maar Lego Star Wars Force Builder is één van die games die in het teken staat van het bouwen met Lego-blokjes. Dat zie je niet vaak in de spellen met het merk Lego op de voorkant. Met dit spel kun je de schepen uit de Star Wars-franchise nabouwen – Lego-sets die ook echt bestaan. Ook kun je zelf hier en daar een onderdeel vervangen en aanpassen, met als doel meerdere onderdelen vrijspelen, zodat je de schepe nog verder kunt aanpassen. Het is wellicht niet zo leuk als het échte Lego, maar ach – het is een gratis game.

lego-star-wars-force-builder-groot

  • Lego Star Wars Force Builder

Dream Machine – The Game (0,99 euro / 1,23 euro)

Dream Machine – The Game bestaat uit drie elementen: het leent wat van Tetris, het pakt wat van Monument Valley en het voegt daar steampunkelementen aan toe. De game maakt gebruik van een isometrisch aanzicht, gebruikt opvallende kleuren en bevat langzame gameplay – een mix die we tegenwoordig vaker tegenkomen in Google Play en de App Store. Mocht je honger naar dit soort games nog steeds niet gestild zijn, dan kun je je wagen aan Dream Machine – The Game, voor ongeveer een euro – en geen in-app-aankopen.

  • Dream Machine - The Game

Chameleon Run (2,12 euro, 1,99 euro)

Chameleon Run lijkt op het eerste gezicht de zoveelste endless runner met een 2.5D-aanzicht, die niets nieuws met zich meebrengt. En voor het grootste gedeelte klopt dit ook: je hebt nog steeds het doel zo snel mogelijk van punt a naar punt b te gaan. Maar deze game brengt wel degelijk nieuwe elementen met zich mee, die endless runner-spelers nieuwe uitdagingen kan geven. Zo kun je de tijd langzamer laten tikken en is er een mechanic omtrent kleur aanwezig, waardoor je toch vaker zult moeten opletten dan je aanvankelijk had gedacht.

  • Chameleon Run

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.