Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze launcher is gebaseerd op de Android N-launcher

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 20:21 CategorieAndroid

Kun je niet wachten op de nieuwe launcher die Android N met zich mee gaat brengen, maar wil je liever niet meedoen met de preview? Check dan deze launcher. Deze app is gemaakt door een third-party developer die de nieuwe ervaring alvast geport heeft.

Download nu de N Launcher Android N Launcher

Mocht je met smart zitten te wachten totdat Google volgende maand meer bekendmaakt over Android of heb je geen Nexus-apparaat thuisliggen waar je de Android N-preview op kunt downloaden? Of wil je je liever niet wagen aan die previews? Dan kun je de Android N launcher van deze third-party ontwikkelaar eens uitproberen om een voorproefje van het nieuwe Android te krijgen. Deze handige launcher zorgt er niet alleen voor dat het aanzicht van je tablet of smartphone wordt aangepast, ook qua features gaat het apparaat erop vooruit.

De N Launcher-Android N Launcher, zoals de applicatie volledig heet, probeert namelijk het nieuwe Android zo veel mogelijk na te bootsen. Zo is er zelfs het extra scherm dat je tevoorschijn kunt toveren vanaf de zijkant, waar je een aantal snelkoppelingen, opties en toggles kunt vinden. Je kunt dit scherm overigens ook aanpassen, maar daarvoor dien je toch echt de betaalde versie binnen te halen. Of je wacht nog even en krijgt straks alle features voor niets. Er zijn nog een aantal andere opties beschikbaar, waardoor N toch heel dichtbij komt…

  • N Launcher-Android N Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.