Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Xiaomi Mi Pad 2 verandert in een Transformer

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 9:34 CategorieAndroid

Xiaomi en Hasbro werken samen aan een tablet die kan veranderen in een echte Transformer. Het gaat hier om de Xiaomi Mi Pad 2. Helaas is het zo dat de tablet in kwestie niet werkt – het gaat hier toch echt om een stuk speelgoed.

Verander de Xiaomi Mi Pad 2 in een Transformer

De Chinese fabrikant Xiaomi is de samenwerking aangegaan met speelgoedfabrikant Hasbro. Beide bedrijven werken momenteel aan een speciale Transformer, die van een tablet in een robot kan veranderen, en weer terug. Het gaat hier om de robot Soundwave, een favoriet onder Transformer-fans. Geïnteresseerden in China kunnen de robot nu alvast van hun steun voorzien door het crowdfudingproject te steunen, waarna verwacht wordt dat de robots op 13 mei worden geleverd. Omgerekend zou het speelgoed nog geen anderhalve euro kosten.

Helaas is het niet zo dat je de robot in enkele vouwen kunt omtoveren tot tablet (of andersom), omdat je ook met losse blokjes aan de slag moet. Deze blokjes hebben wat weg van LEGO, dus dat moet geen probleem zijn – wel doet het iets af van het idee van de Transformer, die vaak uit één stuk bestaat. Xiaomi heeft een ware uitdaging aan het ontwikkelen van deze speciale (niet werkende) tablet gehad, maar heeft ervoor gezorgd dat de look en feel overeenkomen met het echte product. Het is niet duidelijk of de tablet ook naar het westen komt.

xiaomi-transformer

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.