Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney en Hipster Whale lanceren Disney Crossy Road

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 19:58 CategorieAndroid

Disney en Hipster Whale brengen vandaag Disney Crossy Road voor tablets en smartphones uit. De game is gratis voor Android, iOS en Windows. In het spel is het de bedoeling een recordaantal stappen te zetten en objecten te ontwijken door middel van taps en swipes op je smartphone of tablet.

Download nu Disney Crossy Road

Disney en Hipster Whale brengen vandaag Disney Crossy Road voor tablets en smartphones uit. Deze 8-bit arcade hopper, waarbij de speler wordt uitgedaagd om met hun favoriete Disney-figuur zo veel mogelijk wegen over te steken, is gebaseerd op de originele Crossy Road-app van Hipster Whale wat tot op de dag van vandaag meer dan 120 miljoen keer is gedownload. Het spel laat de speler door negen verschillende 8-bit-werelden springen. Er zijn onder andere wereld geinspireerd op Toy Story, Zootropolis, The Lion King en meer.

In Disney Crossy Road is het de bedoeling een recordaantal stappen te zetten en objecten te ontwijken door middel van taps en swipes op je smartphone of tablet. Spelers kunnen meer dan honderd Disney- en Pixar-figuren verzamelen, waaronder Mickey Mouse, Donald Duck, Buzz Lightyear, Rapunzel, Mufasa, Verdriet (Binnenstebuiten), Wreck-It Ralph en vele andere bekenden. Elk van de negen Disney- en Pixar-werelden in de game bevatten uitdagingen en mechanics die gebaseerd zijn binnen een bepaald Disney-thema.

Daarnaast zijn ook 8-bit-versies te horen van bekende nummers zoals “You’ve Got a Friend in Me” and “I Just Can’t Wait to be King”. Disney Crossy Road is nu gratis beschikbaar met in-app aankopen op de App Store, Google Play Store, Windows Store.

  • Disney Crossy Road
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.