Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox en Facebook Messenger kondigen integratie aan

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 9:41 CategorieAndroid

Dropbox heeft een nieuwe feature aangekondigd waarmee het mogelijk is allerlei bestanden direct met contactpersonen binnen Facebook Messenger te delen. De nieuwe functie is nu beschikbaar voor zowel de iOS- als Android-applicaties van beide diensten.

Bestanden van Dropbox delen binnen Facebook Messenger

Dropbox heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is allerlei bestanden te delen vanuit de cloudopslagdienst met je contactpersonen binnen Facebook Messenger. De optie is nu beschikbaar in beide applicaties, voor zowel Android als iOS. Dit is de eerste keer dat het sociale netwerk samenwerkt met een cloudopslagdienst om een dergelijke optie aan te kunnen bieden. Voor Facebook betekent dit wederom een nieuwe mogelijkheid om mensen aan zijn apps te houden en voor Dropbox betekent dit mogelijk meer gebruikers in de toekomst.

Voordat je bestanden kunt delen vanuit Facebook Messenger, dien je nog even je Dropbox-account te koppelen door op de ‘meer’-knop te drukken. Daar kun je de clouddienst gebruiken als bron en zul je door de stappen worden geloodst. Heb je dat gedaan, dan ben je in staat allerlei bestanden vanuit je Dropbox-account te versturen, zonder dat je daarvoor Messenger hoeft te verlaten. De uitrol van de integratie is vandaag begonnen en moet binnen nu en enkele weken voor iedereen beschikbaar zijn, heeft Facebook als laatste aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.