Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste details The Walking Dead: Season 3 bekend

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2016, 12:46 CategorieGaming

Telltale Games heeft de eerste details omtrent The Walking Dead: Season 3 bekendgemaakt. In deze gameserie keren we terug naar Clementine. Overigens is vanaf nu ook de derde en laatste aflevering van de miniserie Michonne te downloaden voor Android en iOS.

Clementine keert terug in The Walking Dead: Season 3

Robert Kirkman, de bedenker van The Walking Dead-franchise, heeft de eerste details vrijgegeven van The Walking Dead: Season 3. Zo maakt de beste man bekend dat de verhaallijnen heel dichtbij die van de comics komen. Terug van weggeweest is Clementine: de kleine meid die de gebeurtenissen uit Season 1 en Season 2 heeft overleefd. We zien waar ze nu is en wat ze nu meemaakt. Kirkman geeft aan verder niet zo heel veel te willen verklappen, maar kon nog wel vertellen dat er een hoop elementen uit de comics naar voren komen.

Overigens is vanaf nu ook het derde deel in de miniserie The Walking Dead: Michonne beschikbaar. In deze driedelige miniserie wordt er een vergrootglas op het leven van Michonne gelegd en zien we wat haar persoonlijke drijfveren zijn. In What We Deserve, de laatste episode, krijgt de zwaardendrager de taak een onschuldige familie te beschermen tegen een stel tirannen. Ondertussen laten de verschijnselen van haar dochters steeds meer van zich horen, terwijl jij bepaalt wie blijft leven, wie er doodgaat en wat verlossing echt betekent.

  • The Walking Dead: Michonne
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.