Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote lanceert een vernieuwde app voor Windows

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 9:09 CategorieWindows

Evernote heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een nieuwe applicatie heeft gelanceerd voor Windows, maanden nadat de app in bèta te downloaden was. Deze vernieuwde app beschikt onder meer over een prullenbak en betere zoekfunctionaliteit.

Download nu Evernote voor Windows

Evernote, een applicatie waarmee je notities kunt maken, heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe app voor Windows beschikbaar is. Eerder was deze applicatie al te downloaden in bèta, die in september van vorig jaar werd gelanceerd. Deze nieuwe versie beschikt over een sectie waar je al je weggegooide notities kunt terugvinden (een prullenbak) en betere zoekfunctionaliteit. Ook kun je nu hashtags en notitieboekjes highlighten in het menu, waardoor je ze beter en sneller kunt terugvinden, maakt het bedrijf bekend via de eigen blog.

Mocht je betalen voor Evernote Business, dan is er nog een andere, belangrijke verandering: de bestanden kunnen nu vallen onder ‘persoonlijk’ en ‘zakelijk’.

Previously, personal and business notes, notebooks, tags, and shortcuts existed together within their individual sections, and it wasn’t always obvious which type of content you were looking at. We addressed this ambiguity in our latest version of Evernote.

Er is helaas geen afleidingsvrije modus, zoals de webclient wel heeft, maar je bent wel in staat het menu aan de linkerkant te minimaliseren.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.