Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Liquid Zest Plus komt met extreem grote accu

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 19:36 CategorieAndroid

Acer heeft vandaag tijdens een persconferentie in New York diverse nieuwe producten aangekondigd. Naast de Aspire Switch Alpha 12 convertible komt de Taiwanese fabrikant met de Acer Liquid Zest Plus. Deze phablet is voorzien van een extreem groot accu.

De Acer Liquid Zest Plus is een midrange smartphone maar met één unieke feature; een 5.000mAh accu waarmee je bij intensief gebruik zeker twee dagen vol moet kunnen maken. Daarbij ondersteunt de phablet ‘fast charging’ zodat je ook snel weer door kunt.

Verder beschikt de Acer Liquid Zest Plus over een 5.5-inch ips lcd-display, een MediaTek MT6735-processor met vier kernen en een kloksnelheid van 1.3GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een micrSD-kaart uit te breiden is, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en Android 6.0 Marshmallow als besturingssysteem.

De camera aan de achterzijde is een 13 megapixel variant met de zogenaamde tri-focus-technologie. Dit betekent dat drie systemen ingezet worden voor de focus. De Acer Liquid Zest Plus wordt voor de zomer in de VS verwacht voor iets minder dan 250 dollar. Of en wanneer de phablet naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:
Acer Liquid Zest Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.