Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook introduceert drie apps voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2016, 9:19 CategorieApplicaties

Facebook heeft bekendgemaakt dat er vanaf nu drie apps voor Windows 10-gebruikers te downloaden zijn, namelijk de app voor de site, Messenger en Instagram. Hier hebben eigenaars van Windows 10 heel lang op moeten wachten.

Download de apps van Facebook voor Windows 10

Windows 10 heeft een app-probleem – daar is iedereen inmiddels van op de hoogte. Facebook heeft nu een duit in het zakje gedaan door het introduceren van drie apps van het sociale netwerk. Windows 10-gebruikers kunnen nu aan de slag met de apps van het netwerk zelf, maar ook met Messenger en Instagram. Daar waar de eerste twee applicaties zijn bedoeld voor pc’s en tablets, is de laatstgenoemde bedoeld voor Windows 10 Mobile. Mobile-gebruikers krijgen later dit jaar mobiele versies van de twee eerstgenoemde apps.

Van de apps kun je precies verwachten wat je ook al op andere platformen tegenkomt. De Facebook-app op Windows 10 stelt je in staat op de hoogte te blijven van wat je vrienden doen. Ook krijg je toegang tot een in-app-browser om sneller artikelen te kunnen lezen en kun je met Live Tiles snel zien wat je vrienden posten. Messenger beschikt, naast de mogelijkheid berichten, foto’s, video’s en gifjes te delen, over desktopnotificaties, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Instagram op Windows 10 Mobile ondersteunt eveneens de Live Tiles.

Download: Facebook | Messenger | Instagram

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.