Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger lanceert belfunctie voor groepen

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 9:08 CategorieAndroid

David Marcus heeft een gloednieuwe functie gepresenteerd voor Facebook Messenger. Het hoofd van het Messenger-team liet via zijn eigen Facebook-profiel weten dat het vanaf nu mogelijk is om te bellen met groepen. Waar het voorheen alleen mogelijk was om losse vrienden te bellen, kun je nu gebruik maken van zogenoemde ‘Group Calls’.

Belfunctie voor groepen in Facebook Messenger

In zijn Facebook-post heeft David Marcus gelijk uitgelegd hoe gebruik gemaakt kan worden van de nieuwe functie. In iedere groepschat kan met de Messenger-app op het rode bel-icoontje worden gedrukt. In het volgende scherm kan de gebruiker vervolgens bepalen wie wel meegenomen moeten worden in het telefoongesprek en wie niet.

De nieuwste functie in de Messenger-app van Facebook is de zoveelste nieuwe aangekondigde functie in zeer korte tijd. Nadat we eerder al te horen kregen dat Facebook chatbots invoert en dat het sinds kort mogelijk is om videoprofielfoto’s op Facebook te maken met Vine en andere apps, kunnen we nu dus ook bellen met groepschats. Om gebruik te kunnen maken van de belfunctie voor groepen, moet de nieuwste update van de Facebook Messenger-app geïnstalleerd zijn. Het kan tot 24 uur duren voordat iedere gebruiker van de nieuwste versie het icoontje ziet verschijnen.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.