Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fire Emblem en Animal Crossing basis voor mobiele Nintendo-games

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2016, 10:24 CategorieGaming

Nintendo heeft in een persbericht bekendgemaakt dat de volgende twee mobiele games van de uitgever gebaseerd zullen zijn op Fire Emblem en Animal Crossing. Nintendo is van plan om beide applicaties aankomende herfst uit te brengen.

Fire Emblem en Animal Crossing komen naar mobiele apparaten

Gesteund door de positieve gebruikersreacties op Miitomo heeft Nintendo aangekondigd dat de volgende twee mobiele apps gebaseerd zijn op de bekende en geliefde reeksen Fire Emblem en Animal Crossing. Nintendo is van plan om beide applicaties aankomende herfst uit te brengen. Nintendo stelt zich als doel de eerste app toegankelijker te maken dan de Fire Emblem-games op Nintendo’s eigen gamesystemen en tegelijk een volwaardige rpg/strategiegame te laten zijn. Fire Emblem staat bekend om zijn diepgaande gameplay.

De tweede game wordt door Nintendo zo ontworpen dat deze verbonden kan worden met de wereld van Animal Crossing (een simulatorgame) op videogamesystemen. Door het spelen van beide Animal Crossing-games kunnen gebruikers extra plezier beleven. Beide applicaties zijn pure game-apps. Vergeleken met Miitomo bevatten ze meer prominente spelelementen en de content is vergelijkbaar met Nintendo’s games voor videogamesystemen. Nintendo zal meer details over deze apps geven naarmate de release nadert.

Fire Emblem is één van de vijf gameseries die op onze lijst met series staan die perfect op een tablet passen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.