Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Floatify biedt gebruikers features van Android N aan

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 10:32 CategorieAndroid

De applicatie Floatify heeft een update gekregen, die gebruikers features aanbiedt die straks worden aangeboden in de nieuwe versie van Android, Android N. Met Floatify krijg je meer opties tot je beschikking met betrekking tot de notificaties in beeld.

Download de update voor Floatify

Hoewel het notificatiesysteem van Android al een behoorlijke weg heeft afgelegd, betekent het niet dat ontwikkelaars nog steeds kansen zien het systeem op een eigen manier te verbeteren of aan te passen. Dat bewijst de applicatie Floatify wel, die nu al zo’n twee jaar beschikbaar is en gebruikers de mogelijkheid geeft de notificaties binnen Android te personaliseren. De nieuwe update voor deze app biedt enkele features aan die je straks zult terugzien in Android N. In een video laat de ontwikkelaar precies zien wat er anders is in versie 10.

Zo kun je nu voor een donker of licht thema kiezen, net zoals dat straks kan in Android N. Gebruikers hebben toegang tot een swipe action menu, die verschillende functies met zich meedragen. Deze functies verschillen in principe per applicatie – zo is het bijvoorbeeld mogelijk ingekomen berichten helemaal te lezen en die direct te beantwoorden vanuit de notificatiebalk. Ook zijn er nog enkele cosmetische veranderingen gedaan. Je vindt Floatify in Google Play via de onderstaande link, waar je hem gratis kunt downloaden naar je Android.

  • Floatify
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.