Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s handmatig op te slaan met Google Photos

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2016, 11:04 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos waardoor het vanaf nu ook mogelijk is foto’s handmatig op te slaan. Daarnaast is het inmiddels duidelijk dat een feature, die op 1 april werd aangekondigd, toch geen grapje bleek te zijn…

Sla je foto’s handmatig op met Google Photos

Google heeft bekendgemaakt dat er op dit moment een nieuwe optie onderweg is naar de Android-versie van Google Photos. Met deze optie is het mogelijk foto’s handmatig op te slaan in een album, waarvan het automatisch uploaden niet is ingesteld. Nu gebruikt het gros van de Google Photos-gebruikers wellicht de feature waarmee alle foto’s automatisch worden opgeladen, maar er zijn foto’s die je liever mogelijk zelf naar een specifiek album uploadt. Dat is vanaf nu dus mogelijk. Wanneer dit kan op iOS, is nog niet bekendgemaakt.

Je kunt een foto automatisch uploaden door hem te selecteren en dan naar het overflow-menu rechts bovenin beeld te gaan. Daar staat de optie waarmee je het uploaden kunt beginnen. Deze feature werkt ook wanneer je het automatisch uploaden helemaal hebt uitgeschakeld. Overigens is ook inmiddels duidelijk dat de mogelijkheid foto’s met een emoji op te zoeken, geen 1 april-grap blijkt. Deze functie werd op die dag gepresenteerd – en aangezien Google nog wel eens van een grapje houdt, was het niet zeker of het bedrijf nou serieus was of niet.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.