Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 waterdicht en zonder fysieke homeknop’

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2016, 15:33 CategorieiPhone

Bronnen uit China melden op dinsdag dat Apple zijn derde testfase wat betreft de nieuwe iPhone 7 heeft afgerond. Daarbij gaat opnieuw het gerucht rond dat de gloednieuwe iPhone waterdicht en stofdicht zal zijn. Ook schijnt het nieuwe toestel niet te beschikken over een fysieke homeknop.

Apple heeft er naar verluidt voor gekozen om de fysieke homeknop niet mee te nemen in de iPhone 7. In plaats daarvan zal er een aanraakgevoelige knop zitten. Het zorgt er gelijk voor dat het hele toestel aan de voorkant plat is. Datzelfde lijkt te gaan gebeuren aan de achterkant van het toestel. Apple schijnt namelijk afscheid genomen te hebben van zijn uitstekende cameralens.

iPhone 7 water- en stofdicht

Gezien het feit dat Apple er alles aan doet om zowel de voor- als de achterkant van het toestel plat te krijgen, ziet het ernaar uit dat het toestel water- en stofdicht is. Ook een aantal maanden terug ging al het gerucht dat Apple ervoor zou zorgen dat de iPhone 7 waterdicht zou zijn. Het is de bedoeling dat de smartphone nog in 2016 op de markt komt. Naar verwachting wordt de iPhone in september van dit jaar gepresenteerd. Nog even afwachten dus welke geruchten uiteindelijk waar blijken te zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.