Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Agenda helpt met het plannen van je afspraken

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2016, 20:49 CategorieAndroid

Google is begonnen met het uitrollen van een update voor Google Agenda, waardoor het straks gemakkelijker wordt afspraken met je collega’s in te plannen. Je voegt de mensen toe met wie je wil afspreken en Agenda zoekt vervolgens het ideale tijdstip op.

Download nu  de update voor Google Agenda

Google heeft vandaag een nieuwe feature aangekondigd voor Google Agenda, waarmee het gemakkelijker moet worden afspraken in te plannen met je collega’s. Je dient hiervoor de afspraak aan te maken en de mensen met wie je wil afspreken toe te voegen, waarna er een nieuwe optie in beeld verschijnt die de perfecte tijd voorstelt voor iedereen. De app houdt rekening met tijdzones en met de momenten waarop mensen doorgaans vergaderingen houden en afspraken hebben. Deze feature is echt gemaakt voor bedrijven.

Google Agenda zal uiteraard een suggestie doen – je bent vrij om een ander tijdstip te kiezen en in te plannen, natuurlijk. Met de app kun je in andermans agenda kijken en zelfs dingen aanpassen wanneer iemand je de controle heeft gegeven over zijn of haar agenda. Voorlopig is de functie alleen nog maar beschikbaar in de zakelijke versie van Agenda, maar Google heeft belooft dat die binnenkort ook naar de Android-versie zal komen. Ondertussen wordt er ook aan een update gewerkt voor iOS, maar wanneer die update verschijnt is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.