Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Agenda wil je helpen met je doelen

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2016, 10:25 CategorieAndroid

Google Agenda wil je in het vervolg ook gaan helpen met het behalen van je doelen. De app kan de vrije tijd voor de gebruiker optimaal indelen, indien gewenst. Zo weet je precies wanneer je de tijd hebt om je dagelijkse oefeningen te doen – of dat nu voor je lichaam of voor je geest is.

Google Agenda wil je helpen met je doelen

Google Agenda wil je gaan helpen met het organiseren van je doelen. Daarvoor heeft het bedrijf een nieuwe feature aangekondigd voor de Android- en iOS-applicaties, die gebruikers kan helpen de tijd te vinden voor het sporten of het leren van een nieuwe taal. De app zal een beschikbare tijd opzoeken in je agenda en die tijd markeren als het moment van je activiteit, waar je voor je gevoel nooit aan toe komt. Agenda zal niet zomaar een willekeurig moment uitkiezen: je kunt alsnog je wensen doorgeven, waar de app rekening mee houdt.

Goals_create_FINAL.0

Google Agenda zal stapsgewijs met de gebruiker tot een mooi tijdstip komen. Je drukt op het plus-teken rechts onderin beeld, geeft aan wat je wil doen, hoe vaak je dat wil doen, wanneer je het wil doen en hoe lang je het wil doen en de app zal daarna berekenen wat de beste mogelijkheid is. Ook kun je die doelen nogmaals opschuiven, voor de momenten waarop ze écht niet uitkomen. Mocht je dat te vaak doen, dan zal je agenda dat doel niet meer op hetzelfde tijdstip plannen. De nieuwe feature wordt nu uitgerold naar Android en iOS.

  • Google Agenda
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.