Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Camera laat je foto’s maken tijdens het filmen

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2016, 10:00 CategorieAndroid

Google heeft een update voor Google Camera uitgebracht, die gebruikers nu in staat stelt foto’s te maken tijdens het filmen van een video. De update is momenteel alleen beschikbaar voor Nexus-apparaten en dus niet voor andere Android devices.

Download de update voor Google Camera

Google rolt momenteel een update (3.2) uit voor de Google Camera, alleen voor Nexus-apparaten. De update stelt gebruikers in staat foto’s te maken tijdens het filmen van een video. Rechts van de opnameknop bevindt zich nu een extra knopje, waar je dus die foto’s mee kunt maken in videomodus. Daarnaast heeft Google ook kleine veranderingen doorgevoerd aan het design van de interface. Zo ziet de knop waarmee je foto’s maakt er iets anders uit en is de knop waarmee je wisselt van front- en rearcamera net even iets ronder gemaakt.

De camerainterface is momenteel helemaal zwart in plaats van donker grijs, waardoor je er niet meer doorheen kunt kijken. De optie voor slowmotion heeft nu zijn eigen plek gekregen in het menu van de app en staat dus niet meer rechts in de hoek. Verder lijkt het erop dat de applicatie sneller opstart op een Nexus 5X, maar voor de rest zijn er geen verbeteringen in snelheid opgemerkt – ook niet tijdens het filmen of fotograferen. Wanneer deze update in Google Play verschijnt is niet bekend: die versie is blijven haken op versie 2.7.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.