Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google introduceert podcasts in Google Play Music

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 21:47 CategorieAndroid

Google introduceert binnenkort podcasts in Google Play Music. Een enorme keuze uit deze opgenomen radioshows kan dan door iedereen op elk gewenst moment worden beluisterd. De podcasts zijn nog niet in Nederland te beluisteren.

Google Play Music

Volgens Google kunnen podcasts zich verheugen in een steeds grotere populariteit. Er zijn er zoveel om uit te kiezen, dat dit steeds lastiger wordt. Google Play Music schiet je dan te hulp, meldt Google zelf in een blogpost. Daarmee kun je al streaming music beluisteren die je in elke denkbare situatie nodig kunt hebben, of je nu wat muziek terwijl je werkt op wilt zetten, een dance party organiseert of concentratiemuziek nodig hebt.  En bij dit reeds gevarieerde aanbod komen nu ook de podcasts.

Android

De podcasts zijn in eerste instantie via Android-apparaten beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. “We brengen je podcasts die zijn gebaseerd op wat je aan het doen bent, hoe je je voelt en gebaseerd op je interesses. Vergelijkbaar met onze contextuele playlists voor muziek, maken wij het makkelijker voor je om de juiste podcast te vinden. Het maakt niet uit of je een grote fan bent van podcasts of dat je dit voor het eerst probeert”, aldus Google.

Podcasts 2

Learning something new

Er zijn talloze podcastcategorieën te bedenken. Google heeft ‘learning something new’  bedacht, zodat je een onderwerp hebt om over te praten met anderen. Of ‘stuff you should know’, of ‘how to do everything’. Het zijn in de VS populaire podcasts waarbij je wat leert. En waarop je je kunt abonneren.

Google heeft een podcast portal opgezet waar je de podcasts kunt vinden, en waar je je op kunt abonneren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.