Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google maakt de genomineerden voor de Play Awards bekend

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 10:26 CategorieAndroid

Tijdens de I/O-conferentie in mei zal Google ook de Play Awards houden. Vandaag maakt de zoekmachinegigant bekend welke apps er genomineerd zijn. Er zijn een hoop categorieën en een hoop applicaties: wij hebben ze op een rijtje gezet.

Dit zijn de genomineerden voor de Play Awards

Vandaag heeft Google bekendgemaakt welke apps er dit jaar zijn genomineerd voor de Play Awards. De Awards vinden op 19 mei plaats tijdens de I/O-conferentie van Google, waar mogelijk ook Android N officieel gepresenteerd wordt. Hopelijk weten we dan ook eindelijk welke naam het bedrijf heeft uitgekozen. Hieronder hebben we de tien verschillende categorieën op een rijtje gezet, met daaronder de apps die zijn genomineerd.

Je kunt de apps ook zelf uitproberen door op de naam te klikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.