Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 9 verdwenen uit de Google Store

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 9:51 CategorieAndroid

De Google Nexus 9 is vanaf heden niet meer te koop in de Google Store. De tablet is compleet verdwenen uit de digitale winkel van de zoekmachinegigant. Wanneer je direct naar de pagina gaat, dan wordt je omgeleid naar de startpagina van de Store.

Google Nexus 9: 2014 – 2016

De Google Nexus 9 sloeg nooit aan bij het grote publiek. De tablet wist mensen niet te overtuigen als tablets, Nexus-apparaat en al helemaal niet als de premium tablet die HTC dacht gebouwd te hebben. De Nexus 9 had vanaf het begin af aan al last van bugs en hardwareproblemen, waardoor de consument minder snel geneigd was er eentje aan te schaffen. Deze tablet had simpelweg niet de kwaliteiten in huis die de Nexus 7 (en zelfs de 10) wel in huis hadden. En toen de Google Pixel C werd aangekondigd, was het helemaal einde oefening.

Dat moet Google ook gedacht hebben, aangezien de tablet compleet verdwenen is uit de Google Store. Wanneer je direct naar de pagina van de Google Nexus 9 gaat, dan zul je worden omgeleid naar de startpagina van de winkel. En wanneer je binnen de site zoekt op ‘nexus 9’, dan zul je niets aantreffen. Wanneer je nu bovenaan de website op Tablets drukt, dan wordt je meteen doorverwezen naar de Google Pixel C. Het lijkt er dus op Google afscheid genomen heeft van de Nexus 9 – wellicht omdat er een opvolger aan komt?

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.