Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google updatet Hangouts voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2016, 13:08 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Hangouts voor iPhone en iPad. Zo is de chatapplicatie nu voorzien van een modus die minder energie verbruikt. Ook is het nu gemakkelijker om dingen vanuit andere applicaties te delen.

Download Hangouts 9 voor iPad en iPhone

Google heeft een nieuwe versie van chatapp Hangouts uitgebracht voor iPhone en iPad. Het betreft hier versie 9. Deze update brengt twee elementen met zich mee. De eerste nieuwe optie is de mogelijkheid sneller dingen – zoals berichten, websitelinks, foto’s en video’s – vanuit andere apps te delen met je contactpersonen binnen de Hangouts-app. Je dient de nieuwe Hangouts-extensie nog wel even te activeren. Dat doe je door binnen een app als Safari of Photos naar de knop met het pijltje te gaan, om vervolgens op Meer te drukken en het Hangouts-icoon.

Zolang je bent ingelogd zul je de extensie kunnen blijven gebruiken en zul je dus altijd in staat sneller dingen te dingen met je vrienden en familie. Voordat het kan, dien je overigens ook nog even je account te bevestigen, maar dat wijst voor zich. Daarnaast is er een modus voor lage energieverbruik toegevoegd. Deze optie is alleen beschikbaar op iPhone en niet op iPad. Wanneer de iPhone in Low Power Mode staat, dan is het niet mogelijk video’s te delen tijdens het bellen. Je kunt de update nu downloaden uit de App Store.

  • Hangouts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.