Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google zorgt voor Exchange ondersteuning in Gmail-app

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2016, 10:23 CategorieApplicaties

Goed nieuws voor de gebruikers van Exchange-accounts en Android-apparaten. Google heeft namelijk bekendgemaakt dat het in de komende dagen mogelijk moet worden om de accounts te gebruiken in de Gmail-app op Android. Het bedrijf maakte het nieuwtje onder andere bekend via het Twitter-account van Gmail.

Tot op heden konden gebruikers van Exchange-accounts hun e-mailadres niet toevoegen in de applicatie van Gmail. Terwijl Hotmail-accounts, Yahoo-accounts en Outlook-accounts gewoon werkten, bleef het lange tijd wachten totdat ook gebruikers van Exchange konden genieten van de Gmail-app. Het is de bedoeling dat dat op zeer korte termijn gaat gebeuren.

Hoe account Exchange instellen in Gmail-app?

Het instellen van een nieuw Exchange-account is zeker geen hogere wiskunde. Zodra de nieuwste update van de Gmail-app gedownload is in de Play Store, kunnen gebruikers bij het selecteren van ‘nieuw account’ direct aangeven dat het om een Exchange-account gaat. Vervolgens vraagt de applicatie hoevaak nieuwe e-mails binnengehaald moeten worden. Daarna kunnen de mails binnenstromen. De update zal ongetwijfeld ook een fijne opsteker zijn voor zakelijke gebruikers. Tot op heden moesten zij een andere applicatie gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.