Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Harvest Moon: Seeds Of Memories nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2016, 9:39 CategorieAndroid

Natsume, ontwikkelaar van de Harvest Moon-serie, heeft bekendgemaakt dat Harvest Moon: Seeds Of Memories nu ook verkrijgbaar is voor Android. De game kost eenmalig is meer dan tien euro, maar er zijn verder geen advertenties of in-app-aankopen aanwezig.

Download nu Harvest Moon: Seeds of Memories voor Android

Harvest Moon is een gameserie over het boerenleven. Je onderhoudt een boerderij en krijgt te maken met allerlei taken, zoals het verzorgen van dieren, het bewerken van het land en noem maar op. Naast het boerderijleven, dien je ook vriendschappen aan te gaan en zelfs uiteindelijk te trouwen met de man of vrouw van je dromen. Je zult je tijd moeten managen tussen je gezin, vrienden en werk en zult ook echt de consequenties moeten aanvaarden wanneer het digitale leven de overhand krijgt. Ook zijn er heksen een feeën, blijkbaar.

In Seeds of Memories krijg je tevens specifieke missies die je moet voltooien, met als einddoel het verzamelen van al die speciale zaadjes. Weet in elk geval dat een gemiddelde Harvest Moon-game een aanslag op je agenda en takenlijst is. Voor dit spel heb je tenminste 118MB aan vrije schijfruimte nodig, evenals Android 4.1 of hoger. De game werkt helaas niet met alle tablets, dus het lijkt erop dat de benodigde specificaties iets hoger liggen dan gemiddeld. Heb je een redelijk moderne tablet, dan moet je de game gewoon kunnen afspelen.

  • Harvest Moon: Seeds of Memories
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.