Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP onthult nieuwe Envy x360 convertible

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 13:24 CategorieWindows

HP heeft een nieuwe Envy x360 aangekondigd. Deze variant is dunner, heeft een langere batterijduur en kan worden uitgerust met een optioneel 4K-scherm. De convertible heeft een scherm van 15.6 inch is 21 procent dunner dan zijn voorganger.

Dit is de nieuwe HP Envy x360 met Windows 10

Fabrikant HP heeft een nieuwe convertible aangekondigd: de vernieuwde Envy x360 met Windows 10. Dit apparaat is dunner, heeft een langere batterijduur en kan worden uitgerust met een optioneel 4K-scherm. Het heeft een scherm van 15.6 inch is 21 procent dunner dan zijn voorganger en heeft een langere batterijduur dan voorgaande generaties. De notebook weegt 2.04 kilo, is 18.8 millimeter dun en heeft een volledig metalen design. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Envy x360 zijn:

  • Batterijduur tot elf uur. Dat is drie uur langer dan de batterijduur van het voorgaande model.
  • Een zesde generatie Intel Core i5 of i7 processor met optionele Intel IRIS GFX graphics.
  • Tot maximaal 16GB aan systeemgeheugen en single of dual opslagopties met tot maximaal 2TB HDD en 256GB PCIe SSD.
  • Optioneel Full HD display. De speakers zijn voorzien van HP Audio Boost-technologie, getuned door Bang & Olufsen.
  • Twee USB 3.0 Type-A poorten met een ondersteunende HP USB Boost en een USB 3.0 Type-C voor dataoverdracht. Het device is ook uitgerust met HDMI en een SD-kaartsleuf.

hp-envy-x360-2016-2

Prijs en beschikbaarheid

De 15,6 HP Envy x360 met Intel-processor is naar verwachting vanaf juni beschikbaar, de prijs is nog niet bekend. De Amerikaanse prijzen gaan vanaf 679,99 dollar (minimale specs) en lopen op tot 899,99 dollar (maximale specs). Ook is er nog een versie voor 779,99 dollar beschikbaar.

  • Delen:
HP Envy 15 x360
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.