Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro weer uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 22:26 CategorieAndroid

De Huawei MediaPad T2 10.0 Pro is weer uitgelekt, ditmaal met plaatjes erbij. Het is een nieuwe tablet die ongeveer 350 euro gaat kosten voor de lte-versie. Hij loopt op Android Lollipop. De tablet beschikt over goede hardware, maar hij is niet de allersnelste.

Lite-versie van MediaPad M2

 De Chinese producent heeft de MediaPad T2 10.0 Pro gemaakt naar voorbeeld van de MediaPad M2, en het lijkt daar een ietwat uitgeklede versie van te zijn. De Huawei MediaPad T2 10.0 Pro heeft een 10.1-inch IPS-scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels. Een achtkernige, 64-bit op 1.5Ghz geklokte Qualcomm Snapdragon 615-processor drijft de tablet aan, met 2GB of 3gB ram, of met 16GB danwel 32GB geheugen. Dat is afhankelijk van de gekozen versie. Er zit een sd-kaartslot in waardoor het geheugen tot maximaal 64 GB opgehoogd kan worden.

Grote batterij

Meest bijzondere punt van de nieuwe tablet is de batterij, die 6600 mAh omvat en daarmee een ruime werkdag stroom moet bieden. Op de achterkant prijkt een 8-megapixelcamera met autofocus, een led-flitser en videomogelijkheden, aan de voorkant moet de selfie-liefhebber het doen met een frontcamera die op een resolutie van 2 megapixel blijft steken.

Android Lollipop

Momenteel spreken de geruchten van Android 5.1 Lollipop als het besturingssysteem van keuze, maar aangezien het nog wel een paar weken duurt voordat de tablet op de markt komt, kan dat wellicht nog veranderen naar Android 6.0.

Wit en zwart

De tablet komt ook in een wifi-versie van ongeveer 280 euro en komt in wit en zwart verkrijgbaar. Of dat ook in ons land zal zijn, is niet bekend, maar wel is bekend dat Huawei Nederland tegenwoordig zelden overslaat.

  • Delen:
Huawei MediaPad M2 Tablet
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.