Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt een glazen achterkant’

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 9:58 CategorieiPhone

Apple zou voornemens zijn de iPhone 7 Plus te voorzien van een glazen achterkant, in plaats van het aluminum dat nu gebruikt wordt voor de apparaten. Met dit nieuwe design zou Apple zich willen distantiëren van de concurrentie.

Gerucht: glazen achterkant voor de iPhone 7 Plus

Apple zou de iPhone 7 Plus willen voorzien van een glazen achterkant, denkt analist Ming-Chi Kuo van KGI Secrurities. Het bedrijf uit Cupertino zou deze stap willen maken om ervoor te zorgen dat de nieuwe iPhone zich verder kan distantiëren van zijn concurrentie. De beste man zegt dat nu de concurrentie massaal aluminum smartphones maakt, Apple glas zal aannemen als nieuw materiaal. Daarnaast wordt er wederom gezegd dat het bedrijf kiest voor een amoled-display, dat inmiddels goedkoper is om te produceren dan lcd-schermen.

Momenteel gebruikt Apple alleen oled voor het scherm van zijn Apple Watch, maar de iPhone maakt nog altijd, sinds 2007, gebruik van lcd. Glass is wel zwaarder dan aluminum, maar, zo denkt Kuo, dat gewicht wordt gecompenseerd door het amoled-scherm, dat lichter is dan een lcd-scherm. De verwachtingen zijn in elk geval hoog gespannen voor de nieuwe iPhone 7 Plus. Er zijn al een hoop geruchten over het apparaat verschenen: zo zou het apparaat een Smart Connector krijgen, een dualcamera-systeem en geen koptelefoonaansluiting.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.