Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jide brengt Remix OS 2.0 uit voor Nexus 9, Nexus 10 en UltraTablet

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 10:48 CategorieAndroid

Jide heeft een nieuwe versie van Remix OS uitgebracht, genaamd Remix OS 2.0. Dit is een versie van Android die over Windows-achtige features beschikt. De software is nu beschikbaar voor drie tablets, namelijk de Google Nexus 9, Google Nexus 10 en de UltraTablet.

Download Remix OS 2.0 van Jide

Jide, het bedrijf achter Remix OS, heeft een update van dat besturingssysteem uitgebracht, genaamd Remix OS 2.0. Dit besturingssysteem is een skin van Android, die Windows-achtige functies met zich meebrengt. Het is nu voor het eerst mogelijk dit OS op de Google Nexus 9 en de Google Nexus 10 te installeren, evenals de UltraTablet van het bedrijf. Eerder was er al een build voor de UltraTablet beschikbaar in januari, maar deze nieuwe versie is een stuk stabieler en zal dus een veel fijnere ervaring kunnen aanbieden.

Hoewel het natuurlijk tof is dat je bijna elke Android-app kunt draaien met Remix OS, is het feit dat je een desktopervaring voorgeschoteld krijgt toch echt de doorslaggevende factor voor het succes van het OS geweest. Er is een taakbalk, een soort startmenu en een desktop aanwezig. Ook kun je apps minimaliseren, verplaatsen in kleinere ramen en zo groot of klein maken als je zelf wil. Zo kun je ook meerdere apps naast elkaar openen en gebruiken. Remix OS 2.0 bouwt verder op deze succesformule met een hoop prestatieverbeteringen.

Je kunt hier de nieuwe software downloaden voor de Nexus 9, Nexus 10 en UltraTablet.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.