Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LEGO Jurassic World voor iOS en Android beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2016, 8:32 CategorieAndroid

Warner Bros. heeft LEGO Jurassic World uitgebracht voor iPhone, iPad, iPod touch en Android-apparaten. De mobiele game is nu beschikbaar via de App Store en Google Play. Voor het eerst in een LEGO-videogame kunnen spelers Apple’s 3D Touch controls gebruiken om de belevenis op de iPhone 6S Plus te verbeteren.

Download LEGO Jurassic World

Warner Bros. heeft LEGO Jurassic World uitgebracht voor iPhone, iPad, iPod touch en Android-apparaten. De avonturengame boordevol actie brengt de spanning van alle vier Jurassic-films voor het eerst samen in één mobiele game; meer dan twee decennia aan epische films van Universal Pictures en Amblin Entertainment, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en de recente blockbuster Jurassic World. De videogame bevat de herkenbare LEGO-humor en biedt een avontuur met scenes uit de films.

In LEGO Jurassic World kruipen spelers in de huid van interessante Jurassic-filmpersonages. Ze doorlopen twintig levels in hun missie om het kostbare amber met dinosaurus DNA te verzamelen. Ook gebruiken spelers het DNA om aan hun dinocollectie te bouwen en kunnen ze onderdelen combineren om nieuwe soorten te creëren. Het spel kost op iOS 4,99 euro en op Android 5,32 euro. Verder zijn er geen in-app-aankopen aanwezig. Wel heb je tenminste Android 4.2 of hoger of iOS 8.0 of hoger nodig om de game te kunnen installeren.

  • LEGO Jurassic World
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.