Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo komt met 17,3-inch tablet die je aan de muur kunt hangen’

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2016, 14:06 CategorieWindows

Lenovo heeft volgens Red Dot 21 een tablet in de maak met een schermdiagonaal van 17,3 inch. De Yoga Home 310-tablet kan met een speciale houder aan een muur worden gehangen, zodat je er films op kunt kijken.

Convertible 17,3 inch

De Yoga Home 310 wordt door Red Dot 21 omschreven als een convertible, maar op de plaatjes is een toetsenbord nergens te bekennen. Wel verschillende posities van het apparaat, waaronder de houder om hem mee aan een spijker in de muur te hangen. Convertible lijkt hier dan ook meer te slaan op een dubbelfunctie als televisie, en minder als pc. Red Dot 21 vindt het een creatief ontworpen convertible die door zijn flexibele functies in staat is om het hele gezin te plezieren. Het apparaat zou gezien de Windows-software ook als desktop-pc dienst kunnen doen.

Spellen, keuken, video

Zo kun je er spellen op spelen, je kunt hem in de keuken neerzetten om een recept te raadplegen, of hem dus aan de muur hangen om een film te kijken. De tablet loopt op Windows en is uitgerust met Microsoft Cortana Premium. Daar bovenop ligt het Lenovo Aura-platform, een user interface die speciaal voor deze tablet is gemaakt. Deze UI functioneert als een multimedia-hub.

Microsoft Cortana spraakherkenning

Je kunt erop tekenen en schrijven en de stemherkenning zou subliem zijn, aldus Red Dot 21. Daardoor kun je de tablet spraakopdrachten geven terwijl je in een lawaaiige keuken aan de slag bent.

Ultradun

De tablet is ultradun en lichtgewicht. Wanneer Lenovo de Yoga Home 310 op de markt brengt en hoe duur hij wordt, is nog niet bekend.

  • Delen:
Lenovo Yoga 900S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.