Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo Yoga Book convertible gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 9:58 CategorieAndroid

Ondanks het feit dat Lenovo dit apparaat nog niet heeft aangekondigd, komt de tablet, genaamd de Lenovo Yoga Book, wederom in het nieuws. Wel heeft de fabrikant al aangegeven dat de batterij van deze onaangekondigde convertible tot vijftien uur meegaat.

Dit is de Lenovo Yoga Book

De Lenovo Yoga Book is een kleine convertible die slechts 0,96 centimeter dun is, een 360-graden scharnier heeft (waardoor je de laptop om z’n as kunt draaien en kunt gebruiken als tablet) en is voorzien van een batterij die tot vijftien uur meegaat. Dat laatste heeft Lenovo zelf bekendgemaakt, zonder het apparaat te hebben aangekondigd. De tablet verscheen ineens op de awards website van Red Dot – mogelijk is dit dezelfde tien inch Android-tablet die eerder al in maart aan het licht kwam. Maar we moeten nog even geduldig zijn.

Mocht het wel hetzelfde apparaat zijn, dan beschikt de Lenovo Yoga Book over een tien inch-scherm en een schermresolutie van 1920 bij 1200 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Intel Atom x5-Z8500 Cherry Trail-processor met ondersteuning voor 4GB aan werkgeheugen. Ook zou er tot 32GB aan intern geheugen aanwezig zijn. De verwachting is dat Android 5.1 Lollipop aanwezig zal zijn als besturingssysteem. Ook zou de convertible beschikken over WiFi, Bluetooth, gps en de mogelijkheid ook mobiele netwerken te ondersteunen.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.