Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logi BASE: oplaadstation met Smart Connector voor de iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2016, 10:17 CategorieAccessoires

Logitech introduceert Logi BASE, een oplaadstation met Smart Connector voor de iPad Pro. Het dock biedt de mogelijkheid om je iPad Pro of iPad Pro 9.7-inch te gebruiken, terwijl deze tegelijkertijd via de Smart Connector wordt opgeladen. Wanneer de iPad in het oplaadstation staat, beschik je over de juiste kijkhoek voor het gebruiken van apps of het bekijken van entertainment. 

De Logi BASE is het eerste dock dat het mogelijk maakt om de iPad Pro via de Smart Connector op te laden. De magneten van het laadstation zorgen ervoor dat de iPad Pro altijd op de juiste plaats staat en goed is aangesloten. Dankzij deze techniek hoef je nooit meer te zoeken naar de aansluitpoort.

Logi-BASE-1

De Logi BASE laat je je iPad in welke ruimte in een optimale hoek plaatsen en mobiel gebruiken. Zo plaats je je iPad Pro dankzij de Logi BASE in de juiste positie op het aanrecht voor het volgen van een recept of het gebruik van kook-apps. Tijdens het koken kan je de hulp van Siri vragen om een timer in te stellen, (internationale) gewichtseenheden om te rekenen of om ingrediënten aan een boodschappenlijstje toe te voegen. Ook kun je de iPad Pro en Logi BASE op je nachtkastje plaatsen en vraag je Siri naar het weer of hoe je agenda eruitziet voor die dag. Daarnaast biedt de BASE ook nuttige toepassingen voor op kantoor, door je iPad Pro in de Logi Base naast je computerscherm te zetten. Hierdoor kan het als tweede scherm gebruikt worden.

De Logi BASE heeft een design van hoogwaardig aluminium, met een premium afwerking en ronde vormen. Ieder detail is ontworpen om de accessoire aan te laten sluiten bij de iPad Pro. De accessoire is compatibel met de 12,9- en de 9,7-inch iPad Pro en vanaf vandaag online en in de Apple-winkels verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.