Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow bereikt Samsung Galaxy Tab S2 in Duitsland

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 20:49 CategorieAndroid

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Tab S2, de high-end tablet die in 2015 is uitgebracht. Het betreft hier meteen de nieuwste versie van het besturingssysteem, met versienummer 6.0.1.

Marshmallow voor de Samsung Galaxy Tab S2

Samsung is begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Tab S2. Het gaat hier om de variant met het 9.7-inch scherm en het modelnummer SM-T815. De uitrol vindt momenteel alleen nog in Duitsland plaats en heeft firmwareversienummer T815XXU2BPD6 meegekregenMogelijk betekent dit dat de uitrol ook snel in Nederland zal plaatsvinden. Om te checken of de update is aangekomen, ga je naar Instellingen > Over het apparaat > Software-update.

Marshmallow brengt een hoop dingen met zich mee voor de Galaxy Tab S2, waaronder Doze (een energiebesparingsmethode), Google Now on Tap, tweehonderd nieuwe emoji en nog veel meer. Ook is het zo dat de beveiligingsupdate van april is meegeleverd. Specifiek voor Samsung Galaxy Tab S2-eigenaars is er ook eindelijk Multi User Mode toegevoegd, waardoor je de tablet met meerdere personen kunt gebruiken. Iedereen krijgt dan zijn eigen profiel, waardoor alle persoonlijke data wordt afgeschermd en natuurlijk beschermd met een wachtwoord.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.