Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer details over Kingdom Hearts Unchained X bekendgemaakt

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 10:48 CategorieGaming

Deze week verschijnt de game Kingdom Hearts Unchained X voor Android en iOS en Noord-Amerika en daarom is er meer bekendgemaakt door de uitgever. Deze game speelt zich helemaal aan het begin van de Kingdom Hearts-franchise af.

Kingdom Hearts Unchained X speelt zich aan het begin van de serie af

De Kingdom Hearts-serie staat bekend om zijn ingewikkelde verhaallijnen. Wellicht dat Unchained X daar verandering in brengt, aangezien deze game zich aan het begin van de franchise afspeelt, heeft Square Enix nu bekendgemaakt. Je speelt in een landschap van voor de Keyblade War en dat betekent dat er enkele Keyblade wielders rondlopen, waarvan één door jou bestuurd zal worden. Verder weten we inmiddels dat er maar één nieuwe locatie in de game zal voorkomen en dat is het eerste level, genaamd Daybreak Town.

Voor de rest krijgen we levels voorgeschoteld die we al in andere Kingdom Hearts-spellen zijn tegengekomen, ook een bekend fenomeen in de serie. Daarnaast van Kingdom Hearts Unchained X een connectie met de drie games binnen Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue gaan hebben. Verder zullen er enkele nieuwe personages aanwezig zijn, waar we nu nog niet te veel over willen vertellen. De personages leren kennen is onderdeel van het plezier aan deze spelreeks. Wanneer deze titel naar Europa komt, is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.