Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meizu kondigt M3 Note aan met 5,5-inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 18:01 CategorieAndroid

Meizu heeft in China de M3 Note aangekondigd. Dit is een 5,5-inch phablet met midrangespecificaties, een premium uiterlijk en een aantrekkelijke prijs.

M3 Note wordt goedkope phablet

De M3 Note is de opvolger van de M2 Note, die in Chinese webwinkels die in Europa actief zijn, voor zo’n 150-160 euro wordt verkocht. Verwacht wordt dat de M3 Note in hetzelfde prijssegment zal vallen.

Chinese webwinkels

In Beijing is het apparaat vandaag onthuld. Hoewel Meizu alleen in Chinese winkels verkoopt, valt te verwachten dat via webwinkels als deze de telefoon wel beschikbaar komt voor de rest van de wereld.

MediaTek Helio 10-processor

De M3 Note heeft nette midrange specificaties. Het 5,5-inch scherm biedt een resolutie van 1080 pixels. In het toestel vinden we een krachtrige 64-bit MediaTek Helio 10-processor die op 1,8Ghz is geklokt.

Twee varianten

De M3 Note heeft voorts 2GB ram en 16GB opslaggeheugen. Er komt ook een variant die 3GB ram en 32GB opslaggeheugen biedt. De toestellen zijn in een metalen unibody vervat.

13-megapixelcamera

Op de achterkant zit een 13-megapixelcamera met autofocus en een led-flitser. Deze camera kan ook in full HD (1080 pixels) video opnemen. Aan de voorkant zit een 5-megapixel selfiecamera.

Enorme batterij

Beide versies van de Meizu M3 Note krijgen een hele grote batterij met een capaciteit van 4100 mAh. Op de telefoon vinden we verder een vingerafdrukscanner onder de homeknop.

Twee simkaarten

Zoals wel vaker met phablets die in Azië worden uitgebracht, kunnen ook in de M3 Note twee simkaarten worden gestoken. Of een simkaart en een micro sd-kaart.

Welke versie van Android erop staat is niet helder. Wel dat het toestel wordt geleverd met Meizu’s eigen softwareschil FlymeOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.