Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Qus heb je veel muziekstreamingdiensten in één app

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2016, 9:53 CategorieAndroid

Met de app Qus op Android heb je allerlei muziekstreamingdiensten binnen één applicatie, waardoor het gemakkelijker moet worden muziek te vinden. De app maakt automatisch gebruik van de gratis equivalenten van die diensten, maar inloggen met je betaalde abonnement is ook mogelijk.

Samen naar muziek luisteren met Qus op Android

Veel verschillende muziekstreamingdiensten betekent ook veel keuzes: welke artiest offer je op om een andere artiest te kunnen beluisteren? Met Qus moet dat iets gemakkelijk worden, omdat je voortaan nog maar één app nodig hebt voor een handvol streamingdiensten, zoals Spotify, SoundCloud en Deezer. Ook kun je naar je nummers luisteren die lokaal staan opgeslagen. Je kunt direct beginnen met luisteren door gebruik te maken van de gratis beschikbare opties, maar kunt ook inloggen met je betaalde abonnement voor nog meer muziek, natuurlijk.

Daarnaast is het mogelijk met meerdere mensen naar dezelfde muziek te luisteren. Wanneer je vrienden ook Qus op hun Android hebben, dan kun je een afspeellijst maken waar iedereen naar kan luisteren – via zijn eigen koptelefoon, bijvoorbeeld. Ook hier zal de app automatisch de gratis varianten raadplegen. Ook kun je elkaar volgen op het netwerk, zowel bekende als onbekende mensen, en op die manier nieuwe muziek ontdekken. Helaas zul je Google Play Music hier niet aantreffen, omdat Google daarvoor geen beschikbare api heeft uitgebracht.

In de toekomst zullen er mogelijk andere streamingdiensten worden toegevoegd aan Qus, waaronder Tidal.

  • Qus-Listen with friends!
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.