Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft introduceert Calendar Apps voor Outlook

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 9:11 CategorieAndroid

Microsoft heeft deze week Calendar Apps aangekondigd voor de Outlook. Daarmee kun je andere kalenders integreren met de populaire e-maildienst. De kalanders die tot nu toe worden ondersteund zijn die van Facebook, Wunderlist en Evernote.

Calendar Apps voor Microsoft Outlook

Microsoft heeft aangekondigd dat Outlook-gebruikers vanaf nu in staat zijn ook kalenders van andere applicaties te integreren met de e-maildienst. De kalenders die nu ondersteund worden zijn Facebook, Wunderlist en Evernote. In de toekomst zullen er nog meer kalenders worden toegevoegd. Heb je zelf een idee? Dan kun je die bij Microsoft kwijt door binnen de instellingen van Outlook te gaan, vervolgens naar help en ondersteuning en daar vind je de optie je idee in te leveren. Wellicht dat het bedrijf er vervolgens iets mee kan doen.

In het kort:

  • Met de integratie van Wunderlist is het mogelijk de meest belangrijke taken in Outlook terug te laten komen. Niet alleen je taken, maar ook je notities worden in de agenda van Microsoft weergeven, maar wel onder een andere tab.
  • Met de Facebook-integratie is het mogelijk je evenement vanuit Facebook te beheren. Mocht je meer info willen hebben over zo’n event, dan tap je op de invoer en kom je direct in de app of op de website van Facebook terecht.
  • De integratie van Evernote is bijna gelijk aan die van Wunderlist en stelt gebruikers in staat hun belangrijke taken en notities de Outlook-app van Microsoft te bekijken.

De bovenstaande veranderingen gelden alleen voor de Android- en iOS-versies, niet voor de Windows-versie.

  • Microsoft Outlook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.