Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft onthult de luxueuze Surface Signature Type Cover

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 13:57 CategorieAccessoires

Microsoft heeft vandaag een nieuwe luxueuze Type Cover aangekondigd voor de Surface Pro 4: de Surface Signature Type Cover. Dit speciale toetsenbord en hoesje voor de Surface Pro 4 is gemaakt van alcantara, een stof die je vaak terugvindt in koptelefoons.

Dit is de Surface Signature Type Cover

Microsoft introduceert de Surface Signature Type Cover. De speciale Type Cover lijkt in veel opzichten op de eerder uitgebrachte versies voor de Surface Pro 4, en beschikt over een grote, glazen trackpad en meer ruimte tussen de verschillende knoppen op het bord. De unique selling point van deze accessoire zit hem dan ook meer in het materiaal van het van gemaakt is: de stof alcantara. Deze stof vind je vaak in koptelefoons, zodat ze lekker zitten en zacht aanvoelen. Maar Microsoft gebruikt het dus om een toetsenbord mee te stofferen.

Het bedrijf uit Redmond probeert de accessoire dan ook om een fashion statement te maken, aangezien de Surface Signature Type Cover wordt omschreven als unlike anything you’ve ever experienced en een beauty to hold and behold. De video die Microsoft online heeft gezet spreekt ook van een luxueus toetsenbord. Verder heeft de softwaregigant aangegeven dat de kleur grijs van de Type Cover mettertijd donkerder zou moeten worden en als een echt compliment voor de Surface Pro 4 aanvoelt. In de Verenigde Staten kost het bord 159,99 dollar.

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer het luxueuze toetsenbord naar Nederland komt.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.