Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft voegt QR-codes toe aan Blue Screen of Death

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 13:43 CategorieWindows

Microsoft zal in de toekomst QR-codes gaan toevoegen aan de bekende Blue Screen of Death. Die code moet gebruikers heel snel informatie gaan geven. De feature is nu al beschikbaar voor iedereen in het preview-programma en zal deze zomer beschikbaar zijn voor de rest.

Blue Screen of Death met QR-codes in Windows 10

Microsoft voegt QR-codes aan de Blue Screen of Death voor: het scherm dat tevoorschijn komt wanneer er een groot probleem is met je pc. Wanneer Microsoft deze verandering doorvoert, dan zal dat de grootste aanpassing aan de BSoD zijn sinds de introductie van je smiley die aangeeft dat er een probleem is, maar niet goed uitlegt wat het probleem dan precies is (we kijken naar jou, Windows 8). De QR-codes zijn al geïntroduceerd in de preview-versies van Windows 10, die momenteel worden getest door Insiders van het bedrijf.

Aanstaande zomer zal de QR-code ook bij de mensen op het scherm verschijnen die de Anniversary-update hebben gedownload. Met de codes kunnen technici die je willen helpen met het probleem, het probleem eerder achterhalen. Windows 10-gebruikers kunnen thuis ook sneller aan de slag met het oplossen van het probleem, door simpelweg de code te scannen met een smartphone. Daarna zou er in principe direct meer informatie op je scherm moeten verschijnen, zoals artikelen die je kunnen helpen of assistentie van andere mensen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.